Samenwerkende Pedicures

 Logo Samenwerkende pedicures Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die u uitsluitend kunt krijgen via uw pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle samenwerkende Pedicures-producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten. De producten van Samenwerkende Pedicures zijn zelfs zó goed, dat u er een 'niet goed, geld teruggarantie'op krijgt*. er zijn maar weinig fabrikanten die een dergelijke garantie aandurven. Probeer het én u zult zien dat dit geen loze belofte is.

* Mits toegepast volgens de gebruiksaanwijziging en regelmatige controle van uw pedicure.

 

 

Bestel uw producten hier of neem contact op met 06 - 13 07 23 23

 

De oplossing voor Mycose-nagels (kalknagels)Mycosenagels

Mycrosenagels - ook wel kalknagels genoemd - is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a. Glycerine, jojobaolie en teatree. De helende werking wordt versterkt door toevoeging van kruidenextraxten en sodium borate. Dit product bevat beslist géén water.

 

De oplossing voor voetschimmelDe oplossing voor Voetschimmel

Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen. De oplossing voorvoetschimmel bevat o.a. glycerine en amandelolie en wordt verstrekt met kruidenextacten en sodium borat. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.

 

 

Antischimmelsprayantischimmelcrème

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel. Gebruiken in combinatie met oplossing voor voetschimmel.

 

VoetbalsemVoetbalsem

Natuurlijk is het ook gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. Zeker als deze ingrediënten bevat die het ontstaan van schimmel tegengaan.

 

De oplossing voor WrattenDe oplossing voor wratten

wratten zijn met het product uitstekend te bestrijden. De glycerine, het soium borate en een klein beetje salicylzuur zorgen voor een zeer goede werking. 2x per dag aanbrengen is voldoende. Niet te gebruiken door kinderen beneden 3 jaar.

 

Ter voorkoming van blarenTer voorkoming van blaren

Blaren ontstaan door wrijving. Dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en tea tree zorgt voor versteviging van de huid en voorkomt blaarvorming. Paar druppels op de voeten aanbrengen. Daarna licht inmasseren, vooral op de plaatsen waar veelal een blaar ontstaat. Regelmatig gebruiken. Geschikt voor diabetici.

 

Pure weldaad voor uw voeten VoetbadolieVoetbadolie

Na een inspannende dag is het heerijk om uw voeten eens lekker te verwennen. Daarvoor hebben wij deze weldadige voetbadolie ontwikkeld op basis van maiskiemolie, lavendel en dennennaaldenolie. Uw voeten zullen weer ontspannen en fris aanvoelen.

VoetdeosprayDe oplossing voor zweetvoeten voetdeospray

Een heerlijk frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate. Voor een fris en weldadig gevoel zorgen menthol en eucalyptus.

 

Een weldaad voor uw voeten massageolieMassage olie

De massage olie van samenwerkende pedicures heeft een vitaliserend effect op spieren en gewrichten. De rozemarijn zorgt voor een goede doorbloeding en de geur van citrus brengt een frisse toets. Een paar minuten per dag en uw voeten zullen uw dankbaar zijn. Geschikt voor diabetici.

 

WintervoetenDe oplossing voor wintervoeten

Wie last heeft van wintervoeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten (of handen) 2x daags met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De emulsie zal een warm gevoel veroorzaken en zorgen voor een betere doorbloeding van de huid. geschikt voor diabetici.

 

 

De oplossing voor eelt & likdoornsEelt en likdoorns

Dit is de meest gemakkelijke, pijnloze èn echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns. Door de uitgekiende samenstelling op basis van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers is succes verzekerd.

 

KlovenzalfDe oplossing voor een pijnlijke kwaal klovenzalf

Eindelijk verlost van pijnljke en ontsierende kloven. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep in de kloven doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook geschikt voor de handen.

 

Spatadercrème spatadercrème

De crème heeft een goede invloed op de bloedcirculatie, die aan de basis ligt van ontsierende aderen, en vermindert vochtophoping in de huid. Geeft ook verlichting bij branderige en vermoeid aanvoelende voeten. 2x daags goed inmasseren. Geschikt voor diabetici.

 

NagellakZuurstofdoorlatende nagellak

Deze unieke nagellak is speciaal ontwikkeld voor schimmelnagels. Omdat de nagellak luchtdoorlatend is - in tegenstelling tot gewone nagellakken - Wordt de nagel niet vochtig onder de lak waardoor de behandeling van schimmelnagels gewoon doorgang kan vinden. Uiteraard kan deze nagellak ook gebruikt worden op gezonde nagels.

Aanvullende gegevens